Huisartsen sixmastraat leeuwarden

Huisartsen overzicht Leeuwarden. Het overzicht van alle 47 Huisartsen in Leeuwarden. Bedrijfsinformatie zoals KvK nummer, BTW nummer tot adres en contact gegevens. Bosma J M en Buurman C M M Huisartsenpraktijk in Leeuwarden. Huisarts. Sixmastraat 12, 8932PA, Leeuwarden. Buurt: Huizum-Sixma. Beoordeel dit bedrijf. Welkom op de praktijksite van huisartsenpraktijk Bosma Buurman. Wij zijn gevestigd in Leeuwarden op de Sixmastraat 12.

Op deze site vindt u oa informatie. Contact Arts en Zorg Leeuwarden Adres. Arts en Zorg Leeuwarden is gevestigd in centrum voor eerstelijnszorg HuizumerPoort op: Sixmastraat 22 (2e etage) Sixmastraat 6 8932 PA Leeuwarden. Telefoon 058. Fax 058 E-mail Openingstijden. Ma 08. 00. Samenwerking met uw huisarts. Informatie. Huisartsenpraktijk C G Iest is gevestigd op Sixmastraat 18.

Het volgende wordt aangeboden: Artsen - Huisartsen In Leeuwarden zijn er 35 andere Artsen - Huisartsen. Huisarts Dr H. J. Bijsterveld, Harlingersingel 5 in Leeuwarden. Deel uw ervaring met Dr H. J. Bijsterveld! Waarnemend huisarts tijdens vakanties en/of afwezigheid van 1 van de huisartsen: Dhr. C. G. Iest; Sixmastraat 18. 8931 GN Leeuwarden. Email: Contact Arts en Zorg Leeuwarden Adres. Arts en Zorg Leeuwarden is gevestigd in centrum voor eerstelijnszorg HuizumerPoort op: Sixmastraat 22 (2e etage) Vind een huisarts in Leeuwarden, bekijk de adresgegevens, lees de waarderingen van anderen en laat ook uw mening achter.

Huisarts. Nijlansdyk 122, 8931GN, Leeuwarden. Wij zijn een moderne en dynamische. Huisarts. Sixmastraat 18, 8932PA, Leeuwarden. Beoordeel dit bedrijf. Welkom bij Arts en Zorg Leeuwarden, een moderne huisartsenpraktijk in de HuizumerPoort, met ruime parkeergelegenheid nabij het centrum van Leeuwarden.

Huisartsenpraktijk Zarza is gevestigd op de eerste etage van het Gezondheidscentrum Bonnehûs in Leeuwarden. De praktijk is in 2004 gevestigd in het Gezondheidscentrum Bonnehûs. Vanwege de vakantieperiode van 23 juli tot en met 07 september 2018 zijn er minder huisartsen aanwezig. Hierdoor is er deze periode beperkt spreekuur. Twijfelt u of u een huisarts nodig heeft, kijk dan op voor betrouwbare informatie en advies.

Alle informatie over Huisartsenpraktijk Bosma Buurman uit Leeuwarden. Sixmastraat 12 8932PA Leeuwarden Sixmastraat 18, 8932PA Leeuwarden huisartsen De onderneming Huisartsenpraktijk Iest is gevestigd op Sixmastraat 18 te Leeuwarden en is actief in de branche huisartsen.

Welkom op de website van. Huisartsenpraktijk Wolbert. Huisartsenpraktijk Wolbert is een geaccrediteerde huisartsenpraktijk en voldoet daarmee aan het. Huisartsenpraktijk Eggink Coopmansstraat 48 8921ST LEEUWARDEN 058- 058. Patienten waarvoor wij waarnemend huisarts zijn, klik hier om een email te. Gezondheidscentrum Nijlân Huisartsenpraktijk de Haan Nijlânsdyk 122 8931 GN Leeuwarden.

Email: (niet voor het maken van afspraken) Sixmastraat 12 8932 PA Leeuwarden. De huisartsen mw Bosma en mw Buurman werken samen sinds 2008. Dokter Bosma heeft spreekuur op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Om u nog beter van dienst te zijn, zijn wij ook bereikbaar via internet. Zowel om herhaalrecepten te bestellen, als om uw vragen via email te beantwoorden (zie kopje eConsult). Bekijk de informatie en lees de waarderingen over Arts en Zorg Leeuwarden, HuizumerPoort in Leeuwarden. Er zijn 9 waarderingen met een gemiddeld cijfer van 5, 3 geplaatst.

De openingstijden van alle vestigingen van Huisartsenpraktijk Dr. H. j. Bijsterveld in Leeuwarden vindt u op Openingstijden. com. De meest volledige site met ruim 66. 000 openingstijden. Huisartsenpraktijk in Leeuwarden Onze medewerkers helpen u graag met uw vragen over uw gezondheid. U kunt bij ons terecht op afspraak op maandag t/m vrijdag tussen 08.

00 en 17. 00 uur. Huisartsen Leeuwarden. In Doctuo vind u alle medisch specialisten in Familie en Gemeenschappelijke Geneeskunde uit Leeuwarden met de evaluaties van hun patiënten.Phone: (408) 296-2081 x 1426

Email: [email protected]fficiallifebydesign.com